Vergelijk & vind vakmannen!


« Terug naar resultaten

Haagse Kozijnen BV

Haagse Kozijnen BV is onderdeel van de Benelux Holding Iris Invest , producent van profielen en een betrouwbare partner voor kozijnen en deuren.

Naast ons uitgebreid assortiment in kunststof,hardhout en aluminium ,staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap, aan betaalbare prijzen.
Onze dynamische en ambitieuze teams streven ernaar elke klant persoonlijk te begeleiden, vanaf de eerste kennismaking tot de uiteindelijke oplevering.

Onze adviseur kent zijn vak. Hij zal je niet alleen esthetisch advies geven, hij zal ook de technische mogelijkheden met je bespreken. Van profiel tot plaatsing, van onderhoudsgemak tot duurzaamheid. Bovendien vertelt hij je alles wat je wil weten over veiligheid en verluchting, warmte- en geluidsisolatie.

Bij Haagse Kozijnen zorgen we dat de kwaliteit van je nieuwe kozijnen en deuren in harmonie is met de rest van je woning. Natuurlijk is de buitenkant van je woning belangrijk. Maar het leven achter deze kozijnen en deuren is dat nog veel meer.

Materiaal
+ Houten dakkapel

Soorten
+ Plat dak

Keurmerk
+ VKG-keurmerk
+ Dakkapelkeurmerk

Service
+ Garantie
+ Plaatsing in één dag

Westvlietweg 104
2495 AD Den Haag

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website
Stuur een e-mail

Bedrijfsvorm: Besloten vennootschap
Oprichtingsjaar: 2014
Aantal medewerkers: 14
KVK Nummer: 60001895

Ervaringen

Heeft u ervaring met Haagse Kozijnen BV? Laat ons dat dan weten!

Schrijf beoordeling