Vergelijk & vind vakmannen!

Over Welkedakkapel.nl

Op Welkedakkapel.nl vindt u snel de juiste vakman voor bij u in de buurt zoeken. In slechts drie eenvoudige stappen komt u uit bij de vakman die aan uw voorkeuren voldoet!

Stap 1: Allereerst vult u uw postcode of woonplaats in, waarna u de vakmannen te zien krijgt die werkzaam zijn in uw regio.

Stap 2: Vervolgens kunt u filteren op de gewenste werkzaamheden en aanvullende diensten en services.

Stap 3: Van de overgebleven bedrijven kunt u een uitgebreide presentatie bekijken, waaronder een bedrijfsomschrijving en beoordelingen van andere klanten.

Na het doorlopen van deze drie stappen blijven de bedrijven over die het beste bij u passen. Neem contact op met het bedrijf waarvan de presentatie u aanspreekt en vraag direct een offerte aan.

Welke bedrijven staan er op Welkedakkapel.nl?
In principe kan elk bedrijf zich aanmelden voor een vermelding op de website. De enige voorwaarde die wij hanteren is dat het Welkedakkapel.nl ingeschreven moet zijn bij de Kamer van Koophandel.

Wie is Welkedakkapel.nl?
Welkedakkapel.nl is een concept van Kopal B.V. Wij zijn al sinds 1999 uitgever van vele verschillende internetconcepten.

Waar kan ik met mijn vragen, tips of opmerkingen terecht?
Wij hechten veel waarde aan uw mening en horen dan ook graag wat u van Welkedakkapel.nl vindt. Heeft u een vraag, tip of opmerking? Laat het ons dan weten via het contactformulier.